Verkkokaupan sopimusehdot ja maksutavat

Kuittirullat.fi myy tuotteitaan yritysasiakkaille Suomeen.

Tuotteiden toimitus

Tuotteiden toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Tilaukset toimitetaan suoraan asiakkaalle.

Kaikkien tarjolla olevien tuotteiden toimitukset ovat riippuvaisia tuotteiden saatavuudesta, mikäli tuote on loppu ilmoitamme siitä teille viipymättä sähköpostitse.

Tuotteiden loppuhinnat laskulla sisältävät kulloinkin voimassaolevan arvolisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tarkistamme asiakkaidemme luottotiedot.

Yksityisyys ja tietosuoja

 • Oy Atte Salo Ab / Kuittirullat.fi:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia.
 • Oy Atte Salo Ab / Kuittirullat.fi sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.
 • Asiakkaan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta nettikauppaa käyttäessään.
 • Oy Atte Salo Ab / Kuittirullat.fi ei pyydä eikä tallenna asiakkaastaan
  a) syntymäaikaa tai henkilötunnusta
  b) luottokorttitietoja
 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

Maksaminen ja maksutavat

Lasku

Lasku. Tarkistamme luottotiedot. Maksuehto 7 pv. netto. Huomautusmaksu 20€. Mikäli laskua ei huomautuksesta huolimatta makseta, siirrämme sen ilman erillistä ilmoitusta perintätoimistolle perittäväksi.

Paytrail – Verkkopankkimaksut, kortit, mobiilimaksut ja lasku

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Toimitamme pääsääntöisesti tuotteet rahtivapaasti suoraan tilaajalle.

Tilauksesi toimituskulut näet toimitus- ja maksutavanvalintasivulla.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-4 päivää. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Digitaalisissa sisällöissä ja palveluissa sinulta on ennen maksutapahtumaa voitu erikseen pyytää suostumus peruutusoikeudesta luopumiseen, jotta palvelu tai digitaalinen sisältö on voitu toimittaa ennen peruutusoikeuden päättymistä. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä ja tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen myynti@kuittirullat.fi tai postitse alla olevaan osoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Palautusosoite:
Oy Atte Salo Ab/ Kuittirullat.fi
Iloniementie 105
25130 Muurla
Y-tunnus 3130969-2

Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta. Peruutusoikeus ei koske sinetöitynä toimitettua tavaraa, jonka sinetti on rikottu.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 50€:n maksun.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on vioittunut Postissa/ matkahuoltoon, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Ylivoimainen este (Force majeure)

Oy Atte Salo Ab / Kuittirullat.fi ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Oy Atte Salo Ab:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, lakosta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Oy Atte Salo Ab:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Pyrimme ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti aina neuvotteluin.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Meillä on:

 • Ilmainen toimitus perille asti lähes koko Suomeen
 • Nopea toimitus
 • Meillä ei ole laskutuslisiä
 • Voit tilata myös puhelimitse
 • Laadukkaat suomalaiset kuittirullat
 • Kuittirullat Ympäristöystävällisestä Jujo-paperista
 • Kaikki kuittirullat ovat valmistettu Suomessa

Yhteystiedot

Oy Atte Salo Ab/ Kuittirullat.fi
Iloniementie 105
25130 Muurla
Y-tunnus 3130969-2
0440-480 290
myynti@kuittirullat.fi

Laskutus tiedot
Verkkolaskuosoite: 003731309692
Operaattori: Basware Oyj (BAWCFI22)

Kirjaudu sisään EI PAKOLLINEN